Wie zijn wij?

Wij zijn The Sales Academy. Gaan we samen voor de volle 100% en het behalen van onze doelen?

The Sales Academy is begonnen vanuit de overtuiging een goede en effectieve opleiding te bieden voor een ieder die opzoek is naar een leuke baan in de sales. Door onze jarenlange samenwerking met Ziggo Zakelijk, streven wij naar het nummer 1  partnerschap. Dit doen we door de beste academy te bieden voor onze experts en samen te groeien. De experts worden op professioneel niveau getraind en begeleid om aan het werk te kunnen.

De services van The Sales Academy combineren persoonlijk contact en professionele opleidingstrajecten om buitengewone klantervaringen te leveren.  Het voordeel bij The Sales Academy is dat jij een professioneel opleidingstraject zult volgen om je klaar te stomen als een echte sales expert. Met de ervaring die onze voormalige werknemers jou meegeven, ontwikkel jij je communicatieve vaardigheden en de drive het klantcontact hoog te houden om het doorslaggevende mogelijk te maken!

Als telefonisch adviseur ben je dus gespecialiseerd in jouw product en ken je alle ins en outs om de beste resultaten te kunnen behalen. Wij bespreken wekelijks de kwaliteit van de gesprekken in de vorm van feedbackgesprekken. Dit om jou op de beste manier te kunnen ondersteunen en te laten groeien. Met de specialisten in het team, zal je groeien en persoonlijke doelen kunnen behalen.

Heb jij nou geen achtergrond in sales? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je gemotiveerd om te leren en bovenal lekker te verdienen? Bij The Sales Academy ben je aan het juiste adres. Wij zullen je alle fijne kneepjes van het vak leren en ervoor zorgen dat je opgeleid wordt tot een echte salesexpert.

Wij bestaan nu uit een hecht team met mooie behaalde resultaten en toffe samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Wij geloven in bellen met een glimlach, persoonlijk contact met de klant, net een stapje extra doen en een vertrouwensband. Alles is mogelijk bij The Sales Academy!

We doen er samen alles aan om te ontwikkelen en jou te laten uitgroeien tot een echte salesexpert.

Vriendschap

The Sales Academy staat voor samenhorigheid! Geen wonder dat we allemaal bevriend zijn met elkaar op de werkvloer. Maar letterlijk echt! Zo organiseren we leuke bedrijfsuitjes, feestjes en vakantietrips naar het buitenland met het hele team.

Diversiteit

Bij The Sales Academy hebben we een grote diversiteit van opleidingsachtergrond, afkomst en leeftijd. Kortom maakt The Sales Academy het mogelijk van iedereen een sales expert te maken! Ook ons werk is divers, of je nu op kantoor werkt of als buitendienst. Een ding is wat we allemaal delen: Bij The Sales Academy werken we met klasse! 

Doorgroeien

The Sales Academy werkt er iedere dag aan het uiterste van je werkbeleving te maken, elke dag opnieuw. Dit biedt allerlei mogelijkheden voor jou als collega! We doen er samen alles aan om te ontwikkelen en jou te laten uitgroeien tot een echte sales expert. Wordt jij onze volgende Lion?

Prestatie

Niet alleen goed kunnen bellen, maar ook presteren en mooie resultaten kunnen behalen zijn wij binnen The Sales Academy groot voorstander van. Niet alleen streven wij naar een goede relatie met Ziggo en het kunnen aanbieden van het product, maar ook persoonlijke prestatie en groei als individu. Wij geloven in bellen met een glimlach, persoonlijk contact met de klant, net een stapje extra doen en een vertrouwensband. We merken met de helden die het opleidingstraject van The Sales Academy hebben doorstaan dat zij zichzelf hebben ontwikkelt salesvaardig, klantgericht, creatief en out-of-the box denkend.

Het team!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De locaties

leesmijsales
The Sales Academy