The Sales Academy

Heb je altijd gewerkt in de horeca, een supermarkt, de retail of een andere branche en geen achtergrond in sales? Bij de sales academy is iedereen welkom. Wij geloven in de juiste mindset en doorzettingsvermogen.

Investeren in talent

Bij The Sales Academy geloven we er sterk in dat iedereen een stukje sales in zich heeft. Wij geven je dan ook de tijd en ruimte jezelf te vinden en te ontwikkelen op communicatief, creatief en sales gebied.

4 daagse basistraining

Bij The Sales Academy krijg je voordat je van start gaat een vierdaagse basistraining. Hierbij krijg je in vier dagen de basis bijgebracht door onze beste sales experts. Je leert hierbij niet alleen de basis van het product, maar ook verschillende sales vaardigheden. Je wordt uitgedaagd op persoonlijk vlak en mag uiteindelijk de klant contacteren en proberen op de beste manier te overtuigen van jouw product.

Jouw eerste paar weken staan volledig in het teken van ontwikkeling. Hierbij leer je te vertrouwen op jezelf in het voeren van de telefoongesprekken. Bij the sales academy ben je nooit uitgeleerd. Ben jij uiteindelijk helemaal zelfstandig? Er is altijd een nieuwe uitdaging waarbij wij je graag motiveren een stapje extra te doen. Na dit traject ben je er helemaal klaar voor!

Als jij het inwerktraject hebt doorlopen, kom je terecht in ons ‘the Cats’ team. Hierbij word je uitgedaagd om te groeien naar een ‘Wolf’ of ‘Lion’. Samen stellen we doelen en werken aan jouw groei als echte sales expert.

THE CATS

Bij The Sales Academy begin je na het inwerktraject bij ‘the Cats’. Hierbij wordt je continue opgeleid en uitgedaagd. Jouw teamleider leert je alle kneepjes van het vak en leert je alle skills om te kunnen groeien tot een echte sales expert. Doorzettingsvermogen, motivatie en bereid zijn te groeien zijn hierbinnen belangrijk om je volledige potentie te benutten.

THE WOLFS

Na de cats groei je door tot de ‘Wolfs’ hierbij kom je te staan voor nieuwe uitdagingen, teamtargets, meer verdiensten en lekkere bonussen. Ook ondersteunen wij je bij nieuwe trainingen in het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en te groeien tot the next level.

THE LIONS

Ben jij de allerbeste in wat je doet? Neem jij geen genoegen met nee? Ben je bereid om door te zetten en stop je niet tot je behaalt heb wat je wilde bereiken? Dan hoor jij thuis bij de ‘Lions’. De vergoedingen zijn hier het hoogst, maar de strijd in de competitie ook. Ga jij de strijd met ons aan?
hover

Draai het rad!

Ben jij nou net zo enthousiast als wij en klaar om je aan te melden bij de academy? Dan hebben wij nog een extra leuke toevoeging. Om de dag bij the sales academy goed af te sluiten, hebben wij een performance rad. Hiermee win je elke dag de leukste prijzen bovenop het behalen van jouw persoonlijke targets. Een lekkere lunch, een geldbedrag, een extra pauze of gewoon nog een keertje de hoofdprijs tot maarliefst 200 euro! Bij TSA is alles mogelijk. Maak jij een sale? Behaal jij je persoonlijke doel? Haal jij je team target? Of ben je gewoon goed bezig en gegroeid als sales expert? Ga de uitdaging aan, draai aan het rad en ontvang de gewonnen prijs.

Een extra bedrag boven op de al gemaakte sales of het winnen van een uitje, zeggen wij geen nee tegen!

leesmijsales
The Sales Academy